Кількість
|
Вартість
|
||
|
NOW Liquid Vitamin D-3 - вітамін D3 у рідкому вигляді
- Підтримка опорно-рухового апарату
- 400 МО в 4 краплях
- Допомагає зберігати міцність кісток
- Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію GMP
Це один із 24 мікроелементів, необхідних для виживання людини. Сонце є його основним природним джерелом, але вітамін D також міститься в рибі та яйцях. Його також додають в молочні продукти.
Вітамін D пов’язаний із широким спектром переваг, включаючи покращену когнітивну функцію, здоров’я імунної системи, здоров’я кісток і самопочуття. Добавки також можуть знизити ризик раку, хвороб серця, діабету та розсіяного склерозу. Люди з дефіцитом вітаміну D також можуть відчувати підвищення рівня тестостерону після прийому добавки.
Тіло виробляє вітамін D з холестерину за умови достатнього ультрафіолетового випромінювання від сонячного світла.
Більшість людей не відчувають дефіциту вітаміну D, але вони не мають оптимального рівня вітаміну D. Завдяки численним перевагам для здоров’я вітаміну D рекомендується приймати добавки, коли в організмі немає оптимального рівня.
Рекомендації із застосування
Добре струсіть. Дорослим приймати по 4 краплі 1–5 разів на день. Дітям приймати по 4 краплі один раз на день. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Приймайте в чистому вигляді або додавайте до улюбленого напою. Якщо піпетка контактує з губами або тканинами ротової порожнини, ретельно вимийте та висушіть її перед тим, як помістити у флакон і повністю закрити. Рекомендується приймати під час прийому жировмісної їжі.
Склад
Розмір порції: 4 краплі (прибл. 0,112 мл) | ||
Порцій в упаковці: близько 527 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) (з ланоліну) | 10 мкг (400 МО) | 50 % |
Інші інгредієнти
Олія з МСТ (середньоланцюговими тригліцеридами)
Олія, що містить MCT із кокосової/пальмовоядрової олії.
Під час виготовлення не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба та молюски. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.