Кількість
|
Вартість
|
||
|
Natural Factors Lactase Enzyme - це оптимальна підтримка для перетравлення молочних продуктів
- При непереносимості лактози
- Допомога травлення для молочних продуктів
- Чистота та ефективність гарантовані
Фермент лактази розщеплює молочний цукор, лактозу, перетворюючи її на легкозасвоювану форму. Завдяки цьому особи, у яких порушено вироблення природного ферменту, отримують ефективну допомогу і здатні насолоджуватися їжею, що містить лактозу, без дискомфорту. Фермент лактази — це оптимальна підтримка для перетравлення молочних продуктів.
Рекомендації із застосування
Приймати по 1 капсулі безпосередньо перед прийомом їжі з лактозою або відповідно до рекомендацій медичного працівника.
Склад
Розмір порції: 1 капсула | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Лактаза9000 FCC ALU†(аспергіл, Aspergillus oryzae) | 300 мг | ** |
** Добову норму не визначено.
† FCC ALU — одиниці кислотної лактази, встановлені Кодексом харчових хімікатів.
Інші інгредієнти
Мікрокристалічна целюлоза, желатинова капсула (желатин, очищена вода), стеарат магнію (рослинного походження).
Без штучних барвників, консервантів, і підсолоджувачів; без молочних продуктів, цукру, пшениця, глютен, дріжджів, соя, яйця, риба, молюски, солі, деревні горіхи, ГМО.
Виготовлено компанією Natural Factors з гарантією безпеки та ефективності у відповідності зі стандартами належної виробничої практики (GMP), розробленими Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і препаратів (FDA) США та Міністерством охорони здоров’я Канади.