Кількість
|
Вартість
|
||
|
Горіхово-шоколадний десерт "Yes or Yes" - арахісова паста з чорним шоколадом і кокосовим молоком
Десерт, в якому класично поєднуються смажений арахіс і шоколад. Але, щоб зробити смак по-справжньому неповторним, ми підібрали і змішали інгредієнти не так, як це зазвичай роблять інші.
В основі десерту - ароматний бразильський арахіс вищого сорту. Багато хто перемелює цілий арахіс разом з гіркими сердцевінку (паростками). Ми прибираємо ці сердцевінкі, щоб смак став максимально ніжним. Арахіс обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Він фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, не торкаючись стінок камери (при звичайному обсмажуванні горіх крутиться в барабані півгодини, підгораючи і окислюючись).
Ми не використовуємо дешевий промисловий шоколад з сумнівною рецептурою і, відповідно, не намагаємося завуалювати його склад, як роблять деякі виробники, вказуючи в інгредієнтах просто слово "шоколад". Ми виготовляємо чорний шоколад самі, використовуючи три простих інгредієнта - какао боби преміального сорту Trinitario, какао порошок максимальної жирності і ароматне какао-масло іменитих європейських брендів (Callebaut, IRCA, DGF).
Легку молочну нотку десерту надає кокосове молоко. Тому продукт на 100% веганський.
Білий рафінований цукор замінений карамелізованим нектаром суцвіть кокосової пальми, також відомим як кокосовий цукор. Його карамельні нотки доповнюють домінуючий арахісовий смак приємною солодкістю.
Десерт виготовляється на італійському обладнанні з використанням керамічних жорен для отримання максимально ніжної текстури. Температура виробництва не перевищує 46'C.
Елегантна скляна банка завершує наше творіння, роблячи десерт "Yes or Yes" смачним презентабельним подарунком.
Насолоджуйтесь ним з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додавайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, використовуйте як начинку для ваших десертів і випічки або просто їжте великою ложкою прямо з банки як готові ласощі.
Гарантована якість. Ми не використовуємо загусники, стабілізатори або китайський ГМО арахіс, який під час помелу стає густим. Тому виділення олії на поверхні з часом підтверджує натуральність продукту. Просто ретельно перемішайте пасту перед вживанням. Не додаємо шкідливі інгредієнти. Склад наших горіхових десертів завжди простий і зрозумілий. Тому ви гарантовано отримуєте смачний і якісний продукт.
Масова частка вологи - не більше 2,5%
Показники безпеки:
Мікробіологія - відповідно до наказу МОЗ України № 548 від 19.07.2012
Токсичні елементи, мікотоксини - відповідно до Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"
Пестициди - відповідно до ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000
Радіонукліди - відповідно до ГН 6.6.1.1-130
Склад
Арахісова паста кремова, кокосовий цукор, чорний шоколад, кокосова манна, мадагаскарська ваніль Бурбон
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці при температурі від +2 до 23ºC і відносній вологості не більше 75%, без потрапляння прямих сонячних променів, без сторонніх запахів.
ТУ У 10.3-41471489-001 діє до: 2017