Кількість
|
Вартість
|
||
|
Горіхово-кавовий десерт "Espresso". Екологічна скляна банка 300г.
Ще ми його називаємо "десерт для дорослих" :) Смачна і ароматна горіхово-кавова паста складається всього 6 простих інгредієнтів. Те, що в Європі і США називають Clean Label Product.
- мигдалева паста з солодкого іспанського мигдалю сорту Guara
- паста кеш'ю з добірного кеш'ю
- кава Арабіка (Гватемала) із зерен, смажених в печі на дровах
- натуральний акацієвий мед
- гімалайська рожева сіль
- мадагаскарська ваніль
Горіх обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Він фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, не торкаючись стінок камери (при звичайному обсмажуванні горіх крутиться в барабані півгодини, підгорає і окислюється).
Склад паст "AUMI" завжди простий і зрозумілий. Ми не використовуємо шкідливих інгредієнтів, не додаємо рафінований білий цукор або олію. Дбайливо відібрані горіхи і насіння вищого гатунку готуються і перемелюються маленькими партіями безпосередньо перед продажем. Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий і якісний продукт. Насолоджуйтесь натуральною пастою "AUMI" з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додавайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк чи смузі, просто їжте великою ложкою. Використовуйте її для виготовлення десертів або випічки, а також як основу для приготування рослинного молока.
Характеристики
Масова частка вологи не більш 2,5%
Показники безпеки:
Мікробіологія - відповідно до наказу МОЗ України № 548 від 19.07.2012
Токсичні елементи, мікотоксини - відповідно до Державних гігієнічних правил і норм "Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах"
Пестициди - відповідно до ДСанПіН 8.8.1.2.3.4-000
Радіонукліди - відповідно до ГН 6.6.1.1-130
Склад
Мигдаль, кеш'ю, мед акацієвий, кава арабіка мелена (Гватемала), мадагаскарська ваніль Бурбон, сіль гімалайська рожева
Умови зберігання: зберігати у темному сухому прохолодному місці при температурі не більше 25’C та відносній вологості не більше 75% без сторонніх запахів.
ТУ У 10.3-41471489-001:2017