Кількість
|
Вартість
|
||
|
Екстракт виноградних кісточок
Насіння винограду є найбагатшим у світі джерелом біологічно активних флавоноїдів, які називаються олігомерними проантоціанідіни (OPC - олігомерні проантоціанідіновие комплекси). Ці сполуки виявляють різноспрямований антиоксидантний сильний ефект. Екстракт виноградних кісточок вибирають в першу чергу за його чудове вплив на серцево-судинну систему і як елемент профілактики раку, але переваги його використання проявляються практично у всіх органах і органах нашого організму. Зниження рівня окисного стресу і регуляція метаболізму на молекулярному рівні змушує з'єднання OPC значно впливати на стан кісток, суглобів і м'язів, функціонування очей, імунітет, функцію мозку, протизапальні та алергічні реакції, а також відчуття втоми і настрою.
Наш інтернет-магазин пропонує купити екстракт виноградних кісточок з доставкою в Київ і в усі регіони України. В електронному каталозі представлений широкий вибір екстракту виноградних кісточок за привабливою ціною. Для покупців передбачена доставка по місту і доставка по Україні: Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Миколаїв, Херсон. Також якщо ви проживаєте в місті Чернівці, то все можете зайти в один з наших магазинів і придбати необхідну для себе добавку. Кожен клієнт може отримати знижку в залежності від суми замовлення.
Проантоціанідіни перетворюються в нашому організмі в антоцианідіни, які, в свою чергу, є що не містять цукру аналогами антоцианінів. Антоцианіни і антоцианідіни відносяться до флавоноїдів, і це категорія поліфенолів, загальна група біологічно активних рослинних сполук.
Хорошим джерелом Проантоцианидина є не тільки екстракт виноградних кісточок, але і чорноплідна горобина, журавлина і вишня, насіння какао, зелений чай і кора середземноморської сосни. Дослідники виявили, однак, що насіння винограду містять найбільше речовин, а отримані проантоціанідіни мають найвищу біодоступністю і антиоксидантну активність.
Ефект
Олігомерні проантоціанідіни з екстракту виноградних кісточок являють собою групу з близько 40 з'єднань, які синергічно взаємодіють один з одним. Їх антиоксидантні властивості в 20 разів сильніше, ніж у вітамінів С і в 50 разів сильніше, ніж у вітамінів Е. Ці сполуки були відкриті в 1930-х роках французьким дослідником Жаком Маскельером, який потім опублікував докторську дисертацію про їх хімічною структурою, дії. і методи вилучення. З тих пір були проведені інтенсивні дослідження цих сполук, щоб точно описати їх властивості та механізми, що лежать в їх основі.
Сьогодні ми багато знаємо про екстракті виноградних кісточок і флавоноїди, які в ньому містяться. Завдяки попереднім дослідженням цей екстракт широко використовується для запобігання і пригнічення аномальних біохімічних реакцій і процесів старіння, а також для нормалізації і стимулювання корисних процесів, які відповідають за обмін речовин, детоксикацію, проведення імпульсів, кровообіг, клітинне дихання і багато інших.