Кількість
|
Вартість
|
||
|
AllMax Citruline Malate забезпечує високу дозу цитруллина малата в співвідношенні 2: 1
- Ефективно підвищує рівень оксиду азоту
- Максимізує ефект накачування м'язів
- Підвищує м'язову витривалість
- Знижує стомлюваність після інтенсивного тренування
Ефективно покращує кровопостачання м'язів, збільшує м'язову працездатність і витривалість, а також максимізує ефект тренувального пампа.
Цитрулін малат є комбінацією цитруллина і яблучної кислоти. L-цитрулін - небілкова амінокислота. Його зміни в організмі призводять до синтезу аргініну, який, в свою чергу, сильно ініціює виробництво оксиду азоту (NO). NO є газоподібний гормон, відповідальний за розширення просвіту кровоносних судин, тому він впливає на ефективний транспорт крові, кисню і поживних речовин до скелетних м'язів.
Підвищуючи рівень NO, цитрулін покращує працездатність організму. Краще насичення м'язів киснем і більш високий рівень креатину в м'язах були відзначені у людей, які приймають цитрулін. Кращий розподіл кисню і поживних речовин допомагає розслабити серцево-судинну систему, що в значній мірі впливає на тривалість вправ і сприйняту ступінь складності.
Підводячи підсумок, можна сказати, що AllMax Citruline Malate - ефективна добавка, що підвищує рівень оксиду азоту. Продукт збільшує м'язову витривалість, максимізує ефект пампа і підтримує відновлення після тренування.
Рекомендації щодо застосування
Приймати 1 мірну ложку (2 г) цитруллина малата Allmax [2: 1] не більше 3 разів на день: після пробудження і приблизно за 45 хвилин до тренування або будь-який інший інтенсивної фізичної активності. У дні, коли немає тренувань, приймати до першого прийому їжі натщесерце. Цитрулін малат діє синергетично в поєднанні з добавками, що містять аргінін, бета-аланін і креатин.
Склад
Розмір порції |
1 мірна ложка (2 г) |
|
Порцій в упаковці | 150 | |
Кількість в 1 порції |
% Від добової норми |
|
Цитруллина малат (2: 1) | 2 г | † |
† Добова норма не визначена.
Інгредієнти
Попередження про аллергенах. Виробляється на підприємстві, де також обробляються молоко, соя і продукти з риби.