Як схуднути? Що мені зробити, що б не їм так багато? А можна якось без хімії? А без спорту?
Без спорту немає, а ось натурально і без хімії так!

Перш за все, не забуваємо про вітаміни і мінерали, які безпосередньо чи опосередковано впливають на сосотояние не тільки нашого здоров'я, а й нашого тіла.

І також в допомогу беремо натуральні рослинні речовини. Сьогодні розповім про один з них.

КЕТОНИ МАЛИНИ

Малиновий кетон це добавка, яка допомагає збільшити ваші шанси отримати струнку і красиву фігуру. Працює аналогічно як термогенние жіросжігателі, але без побічних ефектів.

Малиновий кетон - що це?

Малина містить близько 200 молекул, які відповідають за їх смак. Одним з них є кетони малини, які здавна виділяються і цінуються виробниками продуктів харчування завдяки їх сильному запаху. Кетони малини використовуються для виготовлення цукерок, мила і свічок, а також інших продуктів харчування і засобів по догляду. Нещодавно вчені знову звернулися до малиновим кетонам, на цей раз, однак, через їх здатності втрачати вагу.

Puritan's Pride Raspberry Ketones

Приблизно в 2010 році вчені помітили, що кетони малини мають подібну молекулярну структуру з капсаїцином, який є речовиною, відповідальним за спецію в перці чилі. Початкові дослідження також показали, що капсаїцин запобігає збільшенню ваги. У світлі цих результатів дослідники провели дослідження на мишах і тканинах людини, щоб побачити, чи впливають кетони малини на втрату ваги.

Як це працює для схуднення

Він працює як термогенним жиросжигатель підвищує температуру тіла. Він спалює жир аналогічно l-карнітину, кава і численним термогенним добавкам в магазинах спортивного харчування. Викликає викид норадреналіну, який зігріває організм і збільшує ліполіз. Безпечний і ефективний спалювач жиру

  • Підвищення рівня адипонектину (гормон, що бере участь в регуляції рівня глюкози і розщеплення жирних кислот
  • Сильні термогенние властивості
  • Оптимізація обміну речовин, стимуляція ліполізу
  • Контроль апетиту Ефективний в боротьбі з ожирінням і діабетом
  • Рекомендується під час дієти
  • Збільшує чутливість до інсуліну


 

Малиновий кетон: побічні ефекти

Перевага чистих малинових кетонів перед іншими термогенними речовинами полягає в безпеці їх використання. Кетони малини не роблять шкідливого впливу на серцево-судинну систему, не підвищують артеріальний тиск. Це повністю натуральний препарат, який регулює обмін речовин тільки в фізіологічному діапазоні.

Будьте здорові, красиві і впевнені в собі!

 

Автор статті: Наталія Григорович